Τα δικαιολογημένα και φρικτά του παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Σάσα Μπάρον Κοέν.
Ο ηθοποιός έκανε λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, λόγω των αποφάσεων του Ορέλ Γκρίνφελντ και των βοηθών του, ενώ συνεχάρη τους παίκτες της Αστάνα για την προσπάθεια που έκαναν «απέναντι στους… 14 αντιπάλους» τους.
«Αρκετά πιά με το σάπιο κατεστημένο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου» φέρεται να δήλωσε ο 45χρονος σόουμαν μετά το τέλος του παιχνιδιού σε συζήτηση που είχε με Καζάκους αλλά και Έλληνες δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στην παγωμένη πρωτεύουσα του Καζακστάν.
Σφοδρή επίθεση, εκτός των άλλων, εξαπέλυσε και κατά του «προκλητικού» Σάββα Θεοδωρίδη για την συμπεριφορά του στο Αστάνα Αρένα, ενώ συμπλήρωσε ότι οι μέρες της ανομίας του ερυθρόλευκου κατεστημένου θα εκλείψουν όταν η ομάδα του Πειραιά χάσει την ΕΠΟ.
Κλείνοντας, ο κ. Κοέν προειδοποίησε τον διαιτητή Γκρίνφελντ ότι τις συμπεριφορές του θα τις «βρει μπροστά του» και ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στο Αστάνα Αρένα και το έκανε να μοιάζει «εκκλησία». Επίσημη ανακοίνωση για τα διαιτητικά έκτροπα αναμένεται τέλος από την διοίκηση της Αστάνα τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Προτείνω να συμφωνήσουμε ότι δεν βγαίνει άκρη και να προχωρήσουμε τις ζωές μας, έχουμε τόσα προβλήματα, δεν βλέπετε τι γίνεται; Ας πάμε παρακάτω, άλλωστε το βασικό είναι να καταλαβαίναμε τι υγρό ήταν αυτό, κάποιο άλλο πρόβλημα με τα τρένα δεν υπήρχε.