Φαίνεται πως το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος δεν θα περάσει απλά τα ελληνικά σύνορα και θα πάει αρκετά πιο μακριά. Για το 2025, έγινε γνωστό πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συζητά για τη διεξαγωγή της πετυχημένης διοργάνωσης στην Αυστραλία, στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ, δύο πόλεις με πολλούς Έλληνες.
Ωστόσο, τα σχέδια του επτάστερου για το 8ο τουρνουά, το 2026, είναι ακόμη πιο μεγαλεπήβολα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κουλουριού», στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είναι το τουρνουά να διεξαχθεί εκτός πλανήτη, και συγκεκριμένα στη Σελήνη.
Μέσα στο επόμενο διάστημα, άνθρωποι του τριφυλλιού, με τη βοήθεια του Ίλον Μασκ τον οποίο θαυμάζει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, και της διαστημικής του τεχνολογίας, θα ταξιδέψουν στο φεγγάρι για να εξετάσουν πιθανούς χώρους, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.
«Ο Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει τα ευρωπαϊκά όρια εδώ και χρόνια. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσει και τα γήινα», σχολίασε στέλεχος της ΚΑΕ. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Προτείνω να συμφωνήσουμε ότι δεν βγαίνει άκρη και να προχωρήσουμε τις ζωές μας, έχουμε τόσα προβλήματα, δεν βλέπετε τι γίνεται; Ας πάμε παρακάτω, άλλωστε το βασικό είναι να καταλαβαίναμε τι υγρό ήταν αυτό, κάποιο άλλο πρόβλημα με τα τρένα δεν υπήρχε.