Πανέτοιμος για την εκδήλωση της κοπής της πίτας της εταιρείας που εργάζεται αισθάνεται για ακόμη μία χρονιά ο Στέφανος Δ. από το Μαρούσι.
Ο 44χρονος λογιστής, περιφέρεται από γραφείο σε γραφείο, ρωτώντας τους συναδέλφους του πώς θα γλεντήσουν στο «κοπή τη πίτα», γελώντας δυνατά κάθε φορά που αποκαλεί έτσι τη μεγάλη βραδιά.
Μάλιστα, παρά το γεγονός πως οι συνάδελφοί του δεν δείχνουν να εκτιμούν το αστείο ιδιαίτερα, εκείνος δεν πτοείται και το επαναλαμβάνει, κάνοντας στη συνέχεια μαντεψιές για τους τυχερούς που θα κερδίσουν τα μεγάλα βραβεία.
«Θα τα πούμε όλα στο κοπή τη πίτα», μάς απάντησε ο Στέφανος όταν του ζητήσαμε ένα σύντομο σχόλιο. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Έχω μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Ήξερα ότι από τα νέα πρόσωπα, όλο και κάποιοι θα εμπλέκονται σε σκάνδαλα, θα έχουν πει κάτι εμπρηστικό ή θα κάνουν κάποια γκάφα. Αν χάσουμε λοιπόν τις πρώτες μέρες 10 με 20 υπουργούς και υφυπουργούς, θα πέσουμε στους 40 με 50 και ιδού το ευέλικτο σχήμα.