Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον που είναι Έλληνας, η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος. Γι’ αυτό έχουμε δώσει μία σειρά από φορολογικά κίνητρα και για τις επιστροφές νέων από το εξωτερικό.
Εκτός αυτού όμως, μπορείτε κάθε εβδομάδα, μετά την καλή σας την εργασία, να ξεσκάσετε με μια κοντινή εκδρομή, ένα τριήμερο για να γεμίσετε κάπου τις μπαταρίες σας. Τόσες διαφορετικές επιλογές, για όλα τα γούστα.
Θέλετε βουνό, θέλετε θάλασσα, θέλετε συνδυασμό; Όλα τα προσφέρει η πατρίδα μας, στα καλύτερα καταλύματα. Ήδη έχουμε συνάψει συμφωνία με την Ελβετία για την υποδοχή χιλιάδων οικονομικών μεταναστών, ενώ αναμένουμε χιλιάδες ακόμη από τη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία.
Και τώρα σας αφήνω, για να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου, έφτασε κιόλας η Παρασκευή. Σας περιμένω.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Προτείνω να συμφωνήσουμε ότι δεν βγαίνει άκρη και να προχωρήσουμε τις ζωές μας, έχουμε τόσα προβλήματα, δεν βλέπετε τι γίνεται; Ας πάμε παρακάτω, άλλωστε το βασικό είναι να καταλαβαίναμε τι υγρό ήταν αυτό, κάποιο άλλο πρόβλημα με τα τρένα δεν υπήρχε.