Την ευλογία να θαυμάσουν από κοντά το πορτρέτο της Άννας Παναγιωταρέα, δια χειρός Παναγιώτη Τέτση, είχαν τις τελευταίες ημέρες οι επισκέπτες της Εθνικής Πινακοθήκης.
Ωστόσο, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, οι υπεύθυνοι του χώρου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ακόμη σοκ, αφού διαπίστωσαν πως το έργο έλειπε από τη θέση του. Λίγη ώρα αργότερα, μέσω των καμερών ασφαλείας, εντόπισαν μυστηριώδεις άνδρες να το αφαιρούν, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πράκτορες της Βρετανίας, οι οποίοι ήδη κατευθύνονται προς το Βρετανικό Μουσείο.
«Μετά τα Ελγίνεια, θέλαμε ακόμη ένα δείγμα του λαμπρού πολιτισμού σας στο μουσείο και το συγκεκριμένο πορτρέτο ήταν το ιδανικό. Δεν σας το δίνουμε πίσω», ανέφερε μήνυμα που έφτασε προ ολίγου στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Ήδη, ξεκινάει καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Bring Anna Back», ενώ δεν αποκλείεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βρεθεί εσπευσμένα στο Λονδίνο.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Προτείνω να συμφωνήσουμε ότι δεν βγαίνει άκρη και να προχωρήσουμε τις ζωές μας, έχουμε τόσα προβλήματα, δεν βλέπετε τι γίνεται; Ας πάμε παρακάτω, άλλωστε το βασικό είναι να καταλαβαίναμε τι υγρό ήταν αυτό, κάποιο άλλο πρόβλημα με τα τρένα δεν υπήρχε.