Νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Πέμπτης.
Μεταξύ αυτών, η επέκταση των περιορισμών εισόδου σε κλειστούς χώρους για τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι στο εξής θα καλούνται να επιδείξουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test ακόμη και για να μπουν στο Facebook.
Έτσι, κάθε φορά, εκτός από τους κωδικούς εισόδου, οι πολίτες θα πρέπει να εισάγουν και τον κωδικό του πιστοποιητικού τους. Αν δεν διαθέτουν, τότε θα πρέπει να περάσουν αρνητικό ράπιντ τεστ 24 ωρών, χωρίς όμως δικαίωμα σχολιασμού και reactions, κάτι που θα απελευθερώνεται μόνο με αρνητικό μοριακό τεστ.
Οι αλλαγές αυτές, θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, με το Facebook να επιβεβαιώνει πως όσες δημοσιεύσεις προγραμματιστούν από τώρα για μετά τις 22 του Νοέμβρη από ανεμβολίαστους, θα μπλοκάρονται αυτόματα.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Έχω μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Ήξερα ότι από τα νέα πρόσωπα, όλο και κάποιοι θα εμπλέκονται σε σκάνδαλα, θα έχουν πει κάτι εμπρηστικό ή θα κάνουν κάποια γκάφα. Αν χάσουμε λοιπόν τις πρώτες μέρες 10 με 20 υπουργούς και υφυπουργούς, θα πέσουμε στους 40 με 50 και ιδού το ευέλικτο σχήμα.